Retur

Retur

Vi tror att de varor du köper i vår butik kommer att vara nöjda. Vi behandlar avkastning baserat på specifika förhållanden, och det yttersta målet är att tillfredsställa våra kunder. Vi stöder våra produkter och tjänster och vi vill att våra kunder ska vara nöjda. Om du inte gillar de varor du köper i vår butik, skulle vi gärna returnera varorna inom 30 dagar från det ursprungliga fraktdatumet. Se till att du inte har på dig eller byter den. Vi genomför en oskyldig avkastningspolitik. Om du returnerar varan inom 30 dagar efter det att du mottog varan kommer vi att återbetala det belopp du betalade för varan, eller tillhandahålla en inlösen, oavsett vad du vill, inga frågor kommer att ställas.

Observera att vår retur- och utbytespolicy är densamma.

Om du inte är 100% nöjd med de produkter som köpts i vår butik, kan du returnera varorna inom 30 dagar efter inköpet för full återbetalning.
Vänligen se följande:

Returer måste vara i det skick du fått och i originalförpackningen utan slitage.
Vissa artiklar levereras med en extra säkerhetsetikett.
Den ursprungliga säkerhetsetiketten eller skadad etikett kanske inte ingår när varan returneras. Återbetalningen är kanske inte berättigad.
Om du inte har originalförpackningen, vänligen lägg in en kopia av produktens returbekräftelse i plastpåsen i lådan.

Om du bestämmer dig för att byta eller återvända. Vänligen kontakta oss via e-post i tid, vår kundservice hjälper dig att återvända.

Vänligen meddela oss följande i e-postmeddelandet:

ordernummer.
Status och foto på objektet.
Varför vill du returnera den.

Observera: Alla returadresser är angivna, var vänlig kontakta vår kundtjänst innan du återvänder.
  
Vi kommer att få ditt returnerade objekt och vi skickar dig ett mail omedelbart. Och bearbetning av alla återbetalningar kommer att återbetalas till din ursprungliga betalningsmetod. Obs: Det kan ta några dagar för din bank att skicka en återbetalning till ditt konto. Var så tålmodig. Om du har frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst direkt.