Leverans

Leverans

För alla beställningar erbjuder vi en gratis fraktservice. Vi har huvudsakligen följande fraktalternativ: FedEx, DHL, UPS, Epack och Hongkong Post, alla beställningar skickas från vårt lager. Följande visar den beräknade leveranstiden. Vi väljer den bästa fraktmetoden baserat på adressen du anger.

Standard frakt: Förväntas komma fram till 7-12 arbetsdagar. Standard frakt är helt gratis.

Fördjupad transport: Det förväntas anlända 5-10 arbetsdagar. Fördjupad transport kräver extra kostnader. Kontakta vår kundservice för särskilda avgifter. Om du behöver skicka ett förskottsbrev, debiteras en extra avgift vid utcheckningen.

Observera: Samtliga ovannämnda leveranstider beräknas, eftersom det inte finns någon garanti för att leveransen blir jämn, så vi kan inte tillhandahålla specifika leveranstider.

Beställ behandlingstid:
Alla beställningar kommer att skickas från vårt lager inom 2 arbetsdagar. Om du beställer klockan 18:00 på lördagar eller när som helst på söndagar eller helgdagar, kommer din beställning att försenas med 1 till 2 arbetsdagar.

försändelsespårning:
När din beställning visar att den har skickats kommer du att få spårningsinformation. Spårningsinformation tillhandahålls vanligtvis inom 48 timmar. Du kan spåra ditt paket baserat på orderspårningsnummer och spårningsadress.

Förlorade föremål:
Om leveransmeddelandet inte har kommit inom 21 arbetsdagar kan paketet gå förlorat. Eftersom kundadressinformationen är ofullständig och beställningen går förlorad är kundens ansvar, så kunden behöver bära köpeskillingen. Därför måste din beställningsleveransadress vara säker och pålitlig, var god kontrollera att adressen är korrekt.

Om försening:
De flesta beställningar kommer att anlända inom den förväntade tiden. Men snälla förstå att på grund av flygförseningar under helgdagarna påverkar väder och andra naturliga faktorer transporttiden, leveransförseningar som orsakats av kurirfirmaets upptagna verksamhet. Eftersom det här är tredje partens faktorer, ligger de utanför vår kontroll. Så snälla förlåt mig!